«El meu primer Nadal al Kursaal» torna aquestes festes amb més de la meitat de les funcions exhaurides

Queden entrades per als passis que s'oferiran els dies 2 i 3 de gener

«El meu primer Nadal al Kursaal» torna aquestes festes amb més de la meitat de les funcions exhaurides
«El meu primer Nadal al Kursaal» torna aquestes festes amb més de la meitat de les funcions exhaurides | Kursaal
NacióManresa
23 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:01h
L'espectacle musical El meu primer Nadal al Kursaal, que ja s'ha convertit en un clàssic de les festes nadalenques a Manresa, tornarà, aquest divendres, 27 de desembre, a la sala petita del teatre. Se n'han programat onze funcions, i les sis primeres (les que tindran lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre) ja tenen les entrades exhaurides. Encara queden entrades per als passis que s'oferiran el 2 de gener (a dos quarts de cinc i a les sis de la tarda) i el dia 3 (a les dotze del migdia, a dos quarts de cinc i a les sis de la tarda).
 
El meu primer Nadal al Kursaal és un espectacle del Servei Educatiu del teatre que té com a protagonistes el Jan i la Júlia, els dos germans que ja han compartit amb molts infants un dia de la seva vida amb El meu primer Kursaal, La llegenda de Sant Jordi, Jan i Júlia: benvinguda nanny! i Jan i Júlia: let's go camping.  En aquesta ocasió, conviden els nens i nenes a viure amb ells la màgia del Nadal.
 
El meu primer Nadal al Kursaal, que s'ofereix des de fa 7 anys, és un espectacle participatiu adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys. Es tracta d'un espectacle en què s'animarà tots els espectadors a cantar cançons de Nadal, i no hi faltarà ni el tió, ni els reis mags, ni el pessebre, ni l'arbre de Nadal...  entre moltes altres sorpreses.
 
Aquesta producció del Servei Educatiu del Kursaal compta amb la direcció de Sílvia Sanfeliu, Sílvia Blavia i Albert Ruíz com a actors protagonistes; amb David Sisó al piano, Ernest Larroya a la bateria i Alexis Cabrillana, al baix, i amb coreografies de Guillem Cirera.
 
Les entrades tenen un preu únic de 10 euros i es poden comprar al teatre Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.