Detenen dos joves, un menor d'edat, per intentar robar en dos establiments de Manresa

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, al centre de la ciutat

Detenen dos joves, un menor d'edat, per intentar robar en dos establiments de Manresa
Detenen dos joves, un menor d'edat, per intentar robar en dos establiments de Manresa | @Ajrubi
NacióManresa
23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:29h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut, aquesta matinada de dimarts, 23 de desembre, dos joves de 18 i 16 anys i veïns de Manresa i Sant Cugat del Vallès respectivament, com a presumptes autors d'un robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa, en dos establiments de Manresa.

Els fets van ocórrer a dos quarts de quatre [de la matinada], quan una persona va informar una patrulla que circulava per la Carretera de Vic que havia vist dos joves intentant obrir les portes de diversos establiments de la zona. Immediatament després de rebre aquesta informació, els agents van transmetre la descripció dels individus en qüestió a la resta d'agents del cos, i va iniciar-se la recerca. Paral·lelament, una altra patrulla que també circulava per aquell sector, va ser alertada per un ciutadà que va explicar que havia vist dos joves que fugien corrent d'una botiga on hi havia saltat l'alarma d'emergència, a la zona del carrer Guimerà.

La cerca va culminar quan una de les patrulles va detectar que a la carretera de Vic hi havia un establiment amb la persiana mig apujada. En aturar-s'hi al davant, van veure dos joves -que coincidien amb les descripcions facilitades pels dos testimonis- que sortien corrent de l'interior de la botiga i fugien en direcció plaça Porxada. Després d'uns minuts de persecució policial, els agents van aconseguir detenir-los quan arribaven al carrer Guimerà. A un dels dos joves li van  requisar dos rellotges (se n'està investigant la procedència) i un ganivet de grans dimensions.