Nadal

Manresa no oferirà servei de recollida d'escombraries les vigíles de Nadal i Cap d'Any

L'Ajuntament demana a la ciutadania que no tregui les deixalles ni el 24 ni el 31 de desembre

per NacióManresa, Manresa | 23 de desembre de 2019 a les 11:58 |
Manresa no oferirà servei de recollida d'escombraries les vigíles de Nadal i Cap d'Any | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els dies 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i de Cap d'any respectivament, no hi haurà servei de recollida d'escombraries a Manresa. En aquest sentit, l'Ajuntament de la ciutat demana a tota la ciutadania que no tregui les deixalles durant aquests dos dies. D'altra banda, sí que ho podrà fer la resta de dies, festius inclosos, i respectant l'horari habitual, entre les set de la tarda i les nou del vespre.

Des del consistori també es vol recordar la importància de dipositar les bosses a l'interior dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper, cartró i matèria orgànica; i que no és permès deixar mobles al carrer perquè cal portar-los a la deixalleria (polígon del Bufalvent, darrere de la ITV), o bé demanar que els recullin, trucant al 010.


Per als els establiments que tenen servei de recollida porta a porta, cal recordar que el cartró es recull de dilluns a dissabte, i que els festius en què el comerç és obert no es realitza el servei.

 

Participació