Un CN Minorisa femení amb baixes cau clarament contra el CN Sabadell B (7-17)

Les manresanes només van aguantar el primer quart

22 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:10h
El CN Minorisa es va veure clarament superat `pel CN Sabadell B
El CN Minorisa es va veure clarament superat `pel CN Sabadell B | Simón Noguera
El CN Minorisa femení, sense algunes jugadores importants, es va veure superat pel B del CN Sabadell que va imposar un ritme fort d'inici a final, que les va permetre aconseguir un resultat més ampli del què la diferencia de joc mereixia.

El partit va començar igualat, amb dues avantatges de les de Peirón, 1-0, de Bisbal i el 2-1, en superioritat, de Puerta. Però les vallesanes no van permetre que s'apuntaren el parcial, aconseguint arribar a la fi dels primers vuit minuts en avantatge 2-4. El segon quart va ser un festival de les sabadellenques que s'escaparen fins el 2-8, moment en que R Solernou anotà el 3-8 amb que s'arribaria a la meitat del partit.

No va canviar res desprès del canvi de camp. Resposta bagenca amb gols de Bisbal, de pena màxima i Puerta en superioritat, i pòquer de gols visitants. Amb 5-12 s'iniciaven els darrers vuit minuts. Els gols de Bisbal, de nou de pena màxima, i Gerschcoscky, posaven el 7-12, que feia justícia a l'esforç de les amfitriones, però en el tram final les forasteres van firmar cinc gols consecutius que feia que la diferencia final arribés als deu gols fins al 7-17.

Arbitratge a càrrec de M Bach i A Ardanuy. Van assenyalar tres exclusions i quatre penals a jugadores locals per sis exclusions i dos penals a les visitants.

Parcials: 2-1, 1-4, 2-4, 2-5.

Alineacions i golejadores: CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou 1, G Gerschcoscky 1, C Puerta 2, H Vicente, I Bianco, A Bisbal 3, I Peirón i M Sala.
CN Sabadell B: M Carrasco, L Calvet, E Dut, A Julian 1, A Prados 1, L Riso 2, M Lainez, N Morales 4, J Prados 4, M Rodríguez 2, J Casado 2 i P Carulla.