Consum conscient

Esther Vivas posa el punt de consciència al consum i a la maternitat en un acte al Mercat Puigmercadal

El mercat viu una matinal sobre sobirania alimentària amb accions de responsabilitat en el consum

per Pere Fontanals , Manresa, 21 de desembre de 2019 a les 13:51 |
Esther Vivas durant l'acte al Mercat Puigmercadal | Pere Fontanals
La periodista i escriptora especialitzada en temes de sobirania alimentària i consum conscient, Esther Vivas, ha protagonitzat aquest dissabte al Mercat Puigmercadal una matinal sobre Canvis socials i estils de consum, que ha comptat amb la implicació del Consell de Solidaritat de Manresa i el Supermercat Cooperatiu.

Vivas ha parlat del consum responsable i conscient i de la maternitat desobedient, amb què, també, ha presentat el seu llibre. "Comprar barat ens surt car", ha assegurat, contraposant el preu a botiga dels productes amb el foment de pèssimes condicions de treball dels treballadors, dels problemes per a la salut a causa d'una producció massiva, o dels problemes per al medi ambient.


Durant l'acte, que s'ha fer en format vermut-conferència, també s'ha donat difusió al Supercoop que s'impulsa a Manresa i que ja passa dels 230 socis i que aspira, en una primera fase, arribar als 700. El mateix espai ha acollit un taller de circ amb l'Associació La Crica i un tast de cafè de comerç just.

 

Participació