Medi ambient

Súria atura el sistema porta a porta per millorar el sistema de recollida selectiva

L'anterior govern municipal ja havia fet els passos per implementar-lo

per Redacció , 21 de desembre de 2019 a les 09:51 |
El nou alcalde no ha volgut heretar el sistema porta a porta de recollida selectiva | AjSú
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Súria valorarà diferents alternatives per a la millora del sistema de recollida selectiva a partir de criteris d'eficiència, cost econòmic i consens social. En aquest procés es tindrà en compte l'opinió dels membres del Consell Municipal de Medi Ambient i de les entitats veïnals, comercials i econòmiques de la vila.

El sistema de recollida porta a porta serà una de les opcions que s'hi valorin, però no serà l'única. També es tindran en compte els condicionants de l'orografia i les diferents tipologies de carrer existents a la vila. Cal tenir en compte que l'anterior govern municipal havia fet els passos per implementar el sistema porta a porta.


Mentre es desenvolupa aquest procés de valoració, l'Ajuntament seguirà vetllant pel bon funcionament de l'actual sistema de recollida selectiva i per resoldre els problemes existents.

Aquesta voluntat de consens s'estendrà a altres aspectes relacionats amb el medi ambient, la neteja urbana i la gestió de l'aigua, a través del Consell Municipal de Medi Ambient i els contactes amb el teixit associatiu.

 

Participació