L'Ajuntament de Manresa porta recaptats més d'1,2 milions en multes de trànsit aquest 2019

El govern calcula que s'acomplirà la previsió pressupostària, que era d'1,4 milions d'euros, i que per l'any 2020 els ingressos seran d'1,5 milions

Una agent de la Policia Local de Manresa
Una agent de la Policia Local de Manresa | AjM
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:41h
L'Ajuntament de Manresa porta recaptats 1.236.000 euros en multes de circulació en el que portem d'any i preveu que es pugui acomplir la previsió pressupostària, que era de 1,4 milions d'euros.

La xifra l'ha donat l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, aquest dijous durant el debat del pressupost per a 2020 en el ple de l'Ajuntament de Manresa després que el regidor de Fem Manresa, Jordi Trapé, li recriminés que no li havia facilitat la dada abans del ple. "Li dic ara perquè no volia donar-li més munició per a la seva intervenció", va dir-li Junyent en una dura rèplica a l'anticapitalista.

En la seva intervenció sobre els pressupostos, Trapé havia insinuat que la partida d'ingressos per multes de trànsit estava inflada per fer quadrar els números, "però no ho podem saber,perquè tot i demanar quan pugen les multes que portem fins ara, aquest 2019, el govern no ens ha respont".

En la rèplica, Junyent, que també porta la cartera d'Hisenda, l'ha respost dient que "per ara s'han recaptat 1.236.000 euros per multes, de manera que podem arribar als 1,4 milions que tenim pressupostats per 2019, i és raonable pensar que el 2020 podem ingressar-ne 1,5 milions", ha explicat, "de manera que no hi ha motiu per creure que aquesta partida està inflada".

Després que Trapé hagués repassat les principals partides del pressupost que es portava a aprovació per a 2020, essent molt crític amb la majoria d'elles, l'alcalde sentenciava que "li dic ara, i no abans, perquè no volia donar-li més munició per a la seva intervenció", en una dura rèplica de Junyent als anticapitalistes que va sorprendre tothom.