Sant Vicenç ja ho té tot a punt per celebrar, diumenge, la Fira de Nadal i el Caga Tió

El municipi mantindrà, durant tot el cap de setmana, l'illa de vianants, i tallarà el trànsit al carrer Gran

Sant Vicenç ja ho té tot a punt per celebrar, diumenge, la Fira de Nadal i el Caga Tió
Sant Vicenç ja ho té tot a punt per celebrar, diumenge, la Fira de Nadal i el Caga Tió | Catpress
NacióManresa
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:38h
Sant Vicenç de Castellet ja està preparat per submergir-se de ple en un ambient nadalenc amb la Fira de Nadal i el Caga Tió, que tindran lloc aquest diumenge. Les parades al carrer i el comerç seran el reclam d'una jornada que viurà el punt àlgid a partir de les cinc de la tarda amb el Caga Tió a la plaça de l'Ajuntament.

Mig miler de nens i nenes faran cagar el tió que la Colla de Geganters portarà a la plaça, on també es podrà veure el pessebre vivent de l'Associació Musical Castellet; les danses de l'Esbat Dansaire Santvicentí; tastar el brou a càrrec de Ceps i Manduca, i gaudir de l'espectacle d'animació nadalenca amb La Sal dels Mars i la pròpia Colla de Geganters.

Illa de vianants

L'Ajuntament mantindrà l'illa de vianants al nucli del municipi durant tot el cap de setmana amb el carrer Gran tallat al trànsit; un tall que diumenge també s'ampliarà a la plaça Clavé per facilitar l'organització de les activitats de la Fira de Nadal que inclourà tallers, animació nadalenca, pista de patinatge, photocall i cantada de nadales.

Els actes de Nadal continuaran els propers dies amb el Parc de Nadal (27 i 28 de desembre), els Pastorets (el diumenge 29); la revetlla de Cap d'Any al Pavelló Municipal amb el grup de versions Zapping, i la cavalcada de Reis la nit del 5 de gener.