Nadal

El Museu de la Tècnica acull un reeixit i emotiu sopar de Nadal de Sant Andreu Salut

Abans de començar l'àpat, el director general de la fundació, Manel Valls, va fer un balanç de l'activitat duta a terme al llarg d'aquest 2019

per NacióManresa , Manresa, 20 de desembre de 2019 a les 11:53 |
El Museu de la Tècnica acull un reeixit i emotiu sopar de Nadal de Sant Andreu Salut | E2S
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Prop de 300 persones van trobar-se, aquest passat vespre, al Sopar de Nadal de Sant Andreu Salut (SAS), que va tenir lloc al Museu de la Tècnica de Manresa. El sopar, que congrega, aproximadament, el 70 % del total de la plantilla, va estar marcat per un ambient de germanor, diversió i, a estones, emoció.

L'acte va engegar a dos quarts de deu del vespre, amb l'arribada dels treballadors i treballadores de la fundació, membres del patronat i de l'equip de voluntaris. Les dues presentadores d'enguany, les treballadores Lídia Mallofré (infermera de l'Hospital de Sant Andreu) i Jèssica Quinto (auxiliar d'infermeria de l'Hospital de Sant Andreu) van donar una fresca benvinguda emulant el Foraster, Quim Masferrer, tot saludant els presents amb un "Bona nit, Sant Andreu!".


Després de la benvinguda de les presentadores i de la foto conjunta de tots els assistents, el director general de Sant Andreu Salut, Manel Valls, va pujar a l'escenari per fer el parlament institucional. Valls va fer un repàs de l'activitat de la fundació i va fer balanç d'aquest 2019 que és a punt d'acabar.

Entre d'altres qüestions, va posar en valor les xifres d'activitat de Sant Andreu Salut; va destacar la comunicació externa que desenvolupa la institució, i va posar de relleu tres de les inversions de Sant Andreu Salut d'enguany: la recentment estrenada unitat polivalent, la renovació que s'ha realitzat al vestíbul de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu i el gran canvi de la imatge corporativa.


Durant el seu parlament, el director general també va repassar la formació que ha rebut l'equip humà aquest any; va fer balanç de la situació de l'oferta de places de residència a Manresa; va presentar una gràfica amb dades dels treballadors de SAS, i va presentar dos vídeos animats produïts aquest any: un de corporatiu que presenta la fundació i un, fins aleshores inèdit, que descrivia el nou servei Sant Andreu a Casa (SAC).

En acabar el seu discurs, Valls va fer pujar a l'escenari Anna Rodríguez i M. Àngels Serra, dues treballadores que es jubilen aquest any i a les quals la fundació agraeix profundament els anys de dedicació, entregant-los unes estatuetes de reconeixement.

A continuació, les dues presentadores van entregar els premis als guanyadors del Sant Andreu Quiz, un concurs que, estrenat enguany, ha buscat durant tres setmanes, a través de qüestionaris online, els treballadors o treballadores que més coses saben sobre SAS. La guanyadora va ser Carme Rojas, de l'Hospital Sant Andreu, que va estar premiada amb un sopar per a dues persones al restaurant Can Jubany. El segon premi, un sopar per a dues persones al Sibar, va endur-se'l Cèlia Ferrer (SAD), i el tercer va anar a parar a mans de Rosa Roca (SAD).

Després de les paraules de Manel Vall, va iniciar el sopar que, a càrrec de David Garcia, xef dels restaurants La Manufactura i To+ i guanyador de Top Chef 2015, va ser un autèntic espectacle pels sentits. El Museu de la Tècnica es va vestir de mercat de Nadal, amb múltiples paradetes que oferien diverses propostes gastronòmiques (des de formatges, fins a ibèrics o arrossos) i una taula central amb més plats i un equip de cuiners.

Un cop acabat el sopar, a la sortida, els assistents van recollir el seu lot de Nadal i un obsequi de la fundació, enguany, una ampolla d'aigua reutilitzable.
 

 

Participació