El muntatge còmic i musical «Desconcerto» serà el protagonista de la gala de Nadal del Grup Santasusana

Es tracta d'un regal que l'empresa d'assegurances fa als seus associats, i tindrà lloc el dilluns 23 de desembre a la sala gran del Kursaal

El muntatge còmic i musical «Desconcerto» serà el protagonista de la gala de Nadal del Grup Santasusana
El muntatge còmic i musical «Desconcerto» serà el protagonista de la gala de Nadal del Grup Santasusana | Promocional
NacióManresa
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:11h
El proper dilluns 23 de desembre la sala gran del teatre Kursaal rebrà la visita dels músics de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que seran els encarregats d'amenitzar la tradicional gala cultural de Nadal que l'empresa manresana Grup Santasusana ofereix cada any als seus associats. Ho faran amb Desconcerto, un espectacle ideat per l'actor i director manresà Jordi Purtí que té l'objectiu d'apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d'una experiència única i híbrida fruit de l'encreuament impossible del ritme i l'expressivitat del teatre gestual amb la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat per interpretar-los.

Amb l'humor per bandera, Desconcerto comença quan s'obre el teló i els músics es troben atrapats, per sorpresa, mentre esperen el director d'orquestra. Un a un, van presentant-se, i ho fan a través d'una versió d'un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents. Un cop arriba el director s'inicia la lluita entre el seu repertori i el de l'orquestra. Un espectacle que convida a deixar-se seduir per 13 músics-actors que interpreten un repertori musical imprescindible.

Com ja és habitual, des de Grup Santasusana s'oferiran dues sessions per a veure Desconcerto. La primera tindrà lloc a les sis de la tarda i la darrera, a dos quarts de nou del vespre. No es podrà assistir a l'espectacle sense invitació per part de l'empresa organitzadora.