La Fira d'Artés obre el concurs per escollir el disseny del cartell representatiu de la 60a edició

Les propostes artístiques es podran presentar fins el 31 de gener al migdia

La Fira d'Artés obre el concurs per escollir el disseny del cartell representatiu de la 60a edició
La Fira d'Artés obre el concurs per escollir el disseny del cartell representatiu de la 60a edició | Àlex Gómez Ribera
NacióManresa
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:48h
La Comissió de la Fira d'Artés i l'Ajuntament del municipi han posat en marxa una nova edició de l'històric concurs que dictamina el disseny representatiu de la tradicional Fira d'Artés, que varia cada any i que enguany celebrarà la seva seixantena edició. Es tracta d'un esdeveniment que es duu a terme el cap de setmana posterior a Setmana Santa (enguany serà els dies 18 i 19 d'abril), i que compta amb una superfície d'exposició de 52.000 metres quadrats, amb més de 50 expositors del sector de l'automòbil i de la maquinària agrària i industrial, així com també amb un ampli programa d'activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques.

Seguint en la línia de les edicions passades, el concurs inclourà dues categories: la Infantil, en la qual hi podran prendre part infants i joves menors de 14 anys; i la General, per a artistes majors de 14 anys.

Tal com exposen les bases del certamen (que es poden descarregar a través d'aquest enllaç), la mida de les obres presentades haurà de ser de DIN A3 (29,7 x 42 centímetres) i en vertical. Així mateix, en el disseny s'hi haurà de fer constar el text 60a Fira d'Artés. 18 i 19 d'abril de 2020. Pel que fa a la temàtica, des de la Comissió de la Fira es demana que el cartell reflecteixi "aquest orgull d'haver aconseguit arribar a les 60 edicions del certamen".

La data límit de presentació dels originals serà el 31 de gener a les dues del migdia. S'hauran d'entregar a les oficines municipals de l'ajuntament (carrer Barquera, 41) i per internet, al correu [email protected]. El veredicte dels guanyadors es farà públic el 19 de febrer, a dos quarts de nou del vespre. De cada categoria, s'escolliran tres premiats. En el cas de la Infantil, els vencedors rebran un lot de material didàctic i en la General, el primer classificat obtindrà 300 euros; el segon, 200, i el tercer, 100.