Navarcles estrena marxandatge propi amb la vista posada a la Fira Tió que se celebra aquest dissabte

Hi haurà parades, espectacles infantils, tallers i un tió gegant

Nou marxandatge de Navarcles
Nou marxandatge de Navarcles | AjNvc
Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:42h
Navarcles ha estrenat aquesta setmana marxandatge propi amb la vista posada a la Fira Tió —que se celebra aquest dissabte 21 de desembre— i amb l'objectiu d'incentivar les vendes al poble pensant en el període nadalenc. Per aquest motiu, el lema escollit per a la promoció és Per Nadal, regala Navarcles.

El marxandatge consta d'una bossa de mà i d'un coll. Estan fets amb cotó natural de proximitat —de la firma Cotó Roig— amb il·lustracions de l'artista navarclí Osiris. Tenen un preu de 8 euros i 11 euros respectivament i es podran adquirir a Ca l'Agustí, Hostal Baviera, Nou Burjons, L'Estanc, Drac Viatges, Ca La Dolors, Cal Calderí, El Caliu, Quinart i la Cistella de l'Espígol.

Aquest dissabte, durant la Fira Tió, serà un bon moment per començar-lo a lluir. La fira nadalenca s'iniciarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda. Comptarà amb parades d'artistes i artesans locals i amb un tió gegant que tothom podrà fer cagar. A més, el certamen es farcirà d'activitats per als més petits. Durant el matí s'anirà succeint, cada 20 minuts, un espectacle infantil que mostrarà la màgia del Nadal, amb un iglú gegants, fullets i neu de confeti. També es farà un taller infantil de boles de neu, un contacontes familiar i una exhibició de ball. Ja a la tarda, es farà un taller de tions en miniatura i, a dos quarts de sis, un concert de Nadal amb la Coral Ginesta de l'Esplai Navarclí.

El marxandatge de Navarcles i la Fira Tió, juntament amb l'enllumenat de Nadal —que enguany s'ha ampliat— són tres dels projectes que s'han posat en marxa des de la regidoria de Promoció Econòmica per reactivar l'economia local coincidint amb la campanya nadalenca. A més, de cara el 2020, s'està confeccionant una Guia Comercial i de Serveis que pretén agrupar tota l'activitat econòmica que genera Navarcles per tal de promocionar-la.