Susana Sheiman & Open Gate Quintet, aquest diumenge dins del cicle del Gust de Jazz al Kursaal

Oferiran l'espectacle "Christmas songs" amb estàndards de jazz clàssics de Nadal

Susana Sheiman & Open Gate Quintet
Susana Sheiman & Open Gate Quintet | Promocional
Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:36h
El cicle Gust de Jazz, que des de l'any 2015 porta al Kursaal concerts de jazz en un ambient de club, tornarà aquest diumenge, 22 de desembre a les 20h, a la Sala Petita amb la cantant Susana Sheiman & Open Gate Quintet que oferiran l'espectacle Christmas songs i que té les entrades exhaurides des de fa setmanes. 

La cantant  Susana Sheiman  torna al Gust de Jazz (on ja va actuar el 2015) amb un repertori d'estàndards de jazz clàssics de Nadal que abraça des de temes immortalitzats per Ella Fitgerard fins a Elvis Presley. Una vetllada única, en dies tan especials com l'inici de les festes de Nadal. Sheiman és una de les gran veus del panorama jazzístic, que es fa acompanyar de tres grans músics: el pianista Xavier Algans (de la Big Band Jazz Terrassa), el contrabaixista Artur Regada (fundador de La Vella Dixieland) i el bateria Caspar St. Charles (col·laborador de grans noms de la música: J.Browne, Ch. Wood...). I té el suport d'un gran saxo tenor, Toni Solà, un vent poderós, de formació autodidacta.

El Cicle Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l'escenari.

Entrades a la venda per a una nova edició del Gust de Jazz

De cara al 2020, el cicle Gust de Jazz portarà a la sala petita del Kursaal el duet format per Víctor Puertas i Chino Swingslide (9 de febrer) i Dani Nel·lo amb els companys de Los saxofonistas salvajes (29 de març). Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a les taquilles del kursaal o per internet.