Últims quinze dies per de donar-se d'alta a la oficina virtual d'Aigües de Manresa en solidaritat amb Althaia

La campanya que ha estat 6 mesos en marxa, finalitza el 31 de desembre i fa una última crida a fer el gest solidari i sostenible

Acte mecenatge entre Aigües de Manresa i Fundació Althaia
Acte mecenatge entre Aigües de Manresa i Fundació Althaia | Aigües de Manresa
Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 9:54h
A finals de juny, la Fundació Althaia i Aigües de Manresa van iniciar una campanya conjunta, on per cada abonat que es doni d'alta gratuïtament a l'oficina virtual d'Aigües de Manresa, l'empresa destinarà 1 euro al projecte de mecenatge de la Fundació Althaia. Aquesta iniciativa permetrà fer una gestió més sostenible alhora que contribuirà a millorar l'atenció a infants i joves a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Com donar-se d'alta a la oficina virtual i passar a rebre la factura de forma electrònica?

Per donar-se d'alta només cal entrar al web d'Aigües de Manresa i dirigir-se a l'Oficina Virtual. Amb una factura i el contracte al davant, només caldrà omplir les dades per quedar registrat. Per facilitar el procés, Aigües de Manresa ha fet un vídeo explicatiu que es pot trobar al seu perfil de twitter (@aiguesmanresa).

El projecte de mecenatge infantojuvenil al que contribuirà l'euro solidari

La Fundació Althaia va iniciar una nova campanya de participació i mecenatge per millorar les àrees d'atenció a infants i joves i, alhora, enfortir els vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per a la salut. La renovació d'aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que les àrees actuals no responen als nous models d'atenció assistencial.

El projecte preveu la remodelació de la Unitat d'Hospitalització de Pediatria, que inclou l'escola i l'hospital de dia, i humanitzar els espais per tal que el pas dels infants per l'hospital sigui una experiència de coneixement i creixement. També la reestructuració de la Unitat de Neonatologia, la humanització de les consultes externes i urgències de Pediatria, crear el servei de ressonància magnètica pediàtrica, així com la nova Unitat d'Hospitalització de Salut Mental Infantojuvenil.