Cuina

La Joviat guanya l'especial «Joc de Cartes» d'escoles d'hoteleria

L'escola manresana va preparar un menú amb caneló rostit, bacallà confitat i poma aneto

per Pere Fontanals , 19 de desembre de 2019 a les 09:08 |
Xènia Llobet i Marc Morral, de la Joviat, s'abracen després de saber-se guanyadors | TV3
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escola Jovita de Manresa ha guanyat l'especial Joc de Cartes d'escoles d'hoteleria que es va emetre dimecres a TV3. L'escola manresana s'enfrontava a l'escola Bellart i a la Sant Ignasi de Sarrià.

Amb el seu tradicional format el programa conduït pel cuiner Marc Ribas proposava un àpat a cada una de les tres escoles, però en aquesta ocasió amb un menú tancat. L'equip de l'escola Joviat, format per l'alumna Xènia Llobet i el professor Marc Morral han servit un caneló rostit, de primer, un bacallà confitat, de segon plat, i una poma aneto, de postres.


El concurs, a més, es completava amb la preparació d'un àpat de Nadal en que cada escola preparava un plat. L'escola Joviat va fer el pollastre rostit, que va ser valorat per als 13 restauradors que en les anteriors edicions del Joc de Cartes havien guanyat el Segell Blau d'estalvi d'aigua i eficiència energètica.

- Veure el programa sencer

 

Participació