El Guimerà es convertirà en zona preferent de vianants des d'aquest dissabte i fins el 7 de gener

Es mantindrà l'accés al carrer del servei de bus urbà, taxis, residents, recollida de residus i vehicles autoritzats

NacióManresa
18 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:43h
El Guimerà es convertirà en zona preferent de vianants des d'aquest dissabte i fins el 7 de gener
El Guimerà es convertirà en zona preferent de vianants des d'aquest dissabte i fins el 7 de gener | Estefania Escolà
L'Ajuntament de Manresa establirà, a partir d'aquest dissabte, 21 de desembre, i fins al proper 7 de gener, un operatiu que consistirà a restringir el trànsit de vehicles al carrer Guimerà, que serà zona preferent de vianants cada dia, de deu del matí a nou del vespre, amb motiu de la campanya comercial de Nadal.

Com afectarà al trànsit rodat?

Es desviarà el trànsit de vehicles al Passeig Pere III en direcció a carrer Canyelles i carrer Circumval·lació. També s'anul·larà la zona blava, l'estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega durant l'horari de tancament, des del Passeig Pere III fins als carrers Canyelles i Guimerà-Muralla.

Es mantindrà l'accés al carrer Guimerà dels servei de transport públic urbà; del Bus Manresa; de residents; dels serveis de recollida de residus i neteja; dels vehicles autoritzats per mobilitat reduïda, i de taxis. La parada de taxis es traslladarà al mateix carrer Guimerà, a la vorera que hi ha al davant de l'actual parada.

Les operacions de càrrega i descàrrega es realitzaran fora de l'horari de tancament. Així mateix, s'instal·larà senyalització informativa indicant els dies de l'operatiu, el desviament i els accessos permesos.

D'altra banda, es comunica que amb motiu dels treballs d'instal·lació d'elements de decoració al carrer Guimerà, aquest divendres, 20 de desembre, es prohibirà l'estacionament a tots dos costats del carrer, entre Crist Rei i carrer Sant Joan Baptista La Salle, per tal de mantenir el trànsit de vehicles.