Fals celebrarà les festes de Nadal amb mitja dotzena d'activitats lúdiques i per a tots els públics

La primera, que tindrà lloc aquest dimecres, consistirà en un berenar-sopar al casal de la gent gran

Fals celebrarà les festes de Nadal amb mitja dotzena d'activitats lúdiques i per a tots els públics
Fals celebrarà les festes de Nadal amb mitja dotzena d'activitats lúdiques i per a tots els públics | ACR Fals
NacióManresa
18 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:35h
L'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals ha programat, per aquestes festes, mitja dotzena d'activitats lúdiques i participatives adreçades a tots els públics, especialment als més menuts. La primera serà un berenar-sopar al casal de la gent gran, aquest dimecres, 18 de desembre, a partir de les set de la tarda.

La següent tindrà lloc el dia 24 a la matinada: després de la tradicional Missa del Gall a l'església del poble, el Casal acollirà una vetllada amb torrons i cava per donar la benvinguda al Nadal. Una activitat semblant és la que es proposarà pel dia 25, en el marc del mític Quinto de Nadal, que enguany començarà a les vuit del vespre.

El dia de Sant Esteve, dimecres 26, el poble rebrà la visita del Patge Reial, que farà parada al casal, a partir de les dotze del migdia, per recollir les cartes que els infants vulguin fer arribar als Reis d'Orient.

El dia 31, dimarts, se celebrarà el tradicional sopar de Cap d'Any, que comptarà amb un menú per a adults (30 euros els socis de l'ACR i 45 euros els que no ho siguin) i un per a infants (8 euros). Per prendre part de l'àpat -que inclourà el raïm per les campanades i cotilló, i acabarà amb un espectacle de música i ball- cal reservar tiquet abans del 26 de desembre trucant al 654 029 779 o enviant un correu a [email protected].

Les propostes del 2019 engegaran el dijous dia 2 de gener, amb la Festa dels Reis al casal de la gent gran. Començarà a les sis de la tarda i tindrà com a protagonistes uns quants tortells típics d'aquestes festivitats, a repartir entre els assistents.

Els Reis d'Orient encapçalaran, també, la darrera activitat programada: en el marc de la tradicional Cavalcada, el dissabte 5 de gener, a partir de les nou del vespre, el Melcior, el Gaspar i el Baltasar faran parada al casal de Fals per parlar i saludar els més menuts del poble.