Últimes entrades per assistir a l'espectacle de celebració dels 24 anys del Galliner

Tindrà lloc aquest dissabte al vespre i estarà protagonitzat pel polifacètic actor Marcel Tomàs

L'espectacle de celebració dels 24 anys del Galliner estarà protagonitzat pel polifacètic actor Marcel Tomàs
L'espectacle de celebració dels 24 anys del Galliner estarà protagonitzat pel polifacètic actor Marcel Tomàs | Promocional
NacióManresa
18 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:54h
Aquest dissabte, 21 de desembre, el Teatre Conservatori de Manresa es convertirà en l'escenari de celebració dels 24 anys del Galliner, l'entitat que va aconseguir recuperar el teatre Kursaal i que actualment s'encarrega de les programacions municipals estables de teatre, dansa i música a la ciutat.

Amb la voluntat de celebrar l'aniversari amb la ciutadania, els membres de l'entitat han programat El Comediant, un espectacle protagonitzat pel polifacètic actor Marcel Tomàs que, a través de l'humor, reivindica el sentit més pur de l'espectacle i la seva capacitat de meravellar, sorprendre i fer riure totes aquelles persones que decideixen asseure's al pati de butaques. Música, teatre d'objectes, improvisacions, histrionisme, poesia, crítica, reflexió i cabaret seran els ingredients principals de l'obra, que es podrà veure al Teatre Conservatori a partir de les nou del vespre.

Les entrades per veure El Comediant estan pràcticament exhaurides, però encara en queden algunes. Tenen un preu de 12 euros (de 6 pels menors de 25 anys) i es poden adquirir per internet, a través d'aquest enllaç. Un cop acabi l'espectacle es repartirà pastís i cava per a tots els assistents.