Esther Sánchez és escollida per a liderar l'equip local de Junts per Sant Vicenç de Castellet

Substitueix Dani Mauriz al capdavant del PDECat local

Esther Sánchez, nova presidenta de Junts per Sant Vicenç de Castellet
Esther Sánchez, nova presidenta de Junts per Sant Vicenç de Castellet | JxSVC
Redacció
17 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:30h
Aquest dilluns va tenir lloc l'assemblea d'associats del PDECat a Sant Vicenç de Castellet en què va sortit escollida com a nova presidenta Esther Sánchez per liderar l'equip local del partit al municipi. 

Aquesta ha estat la primera renovació del partit al Bages des de la seva fundació, en la que els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del partit al municipi. L'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec del president local sortint, en Dani Mauriz, i en va fer la cloenda la presidenta comarcal, Ivet Castaño, tot destacant la gran feina feta per Mauriz, tant a nivell de partit com de municipi.

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats del Partit Demòcrata al municipi, que van donar suport a la candidatura de Sánchez amb el 100% dels vots a favor.

Esther Sánchez viu a Sant Vicenç de Castellet des de fa trenta anys. Vinculada al teixit comercial del poble, n'ha estat comerciant durant vuit anys i ha format part de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Vicenç de Castellet (UBIC), com a membre de la Junta Directiva i com a col·laboradora amb l'entitat. Els darrers cinc anys s'ha dedicat a la gestió de l'empresa familiar, entre altres projectes. Es defineix com una persona inquieta i emprenedora, fet que la va empènyer també a donar al pas al món de la política, convertint-se en regidora de comerç, turisme, participació ciutadana i de dona-igualtat a l'anterior legislatura.

La nova presidenta de l'equip local va agrair la confiança unànime dipositada en ella, assegurant que des d'aquell moment mateix entoma el repte de treballar pel poble i pels associats amb il·lusió, responsabilitat, compromís i coordinació amb la cap de llista, Carme Jiménez i el seu equip, seguint l'exemple del president que l'ha precedit, Dani Mauriz.