L'olesana Elisenda Solsona presentarà a la Llibreria Papasseit el seu darrer recull de contes

La presentació de "Satèl·lits" tindrà lloc dijous a les 7 de la tarda

Elisenda Solsona
Elisenda Solsona | Arxiu particular
Redacció
17 de desembre del 2019
Actualitzat el 18 de desembre a les 11:26h
CANCEL·LAT

El proper dijous 19 de desembre a les 7 del vespre la Papasseit acull la presentació de Satèl·lits, el darrer recull de contes d'Elisenda Solsona, que conversarà amb la periodista Laura Guevara i les acompanyarà el cantautor Pol Fuentes.

Elisenda Solsona (Olesa de Montserrat, 1984) és escriptora i professora de secundària. És llicenciada en Humanitats i Comunicació Audiovisual i té un màster d'Escriptura Cinematogràfica. Ha realitzat cursos d'escriptura a l'Obrador de la Sala Beckett i a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Ha publicat el volum de microrelats poètics Cirurgies (Voliana Edicions) i ha participat en diversos reculls de contes. També ha col·laborat en projectes musicals, audiovisuals i teatrals.

Satèl·lits (Editorial Males Herbes, 2019) és un recull de 8 històries íntimes sobre separacions i retrobaments, totes elles sota un cel inesperat en el que la lluna no surt; narracions prenyades d'una bellesa estranya en què no hi manca el punt de fuga màgic.

Elisenda Solsona aconsegueix seduir el lector amb uns arguments brillants, on res no és el que sembla, per acabar submergint-lo en un univers emotiu i evocador, capaç de remoure i sorprendre a parts iguals. Són contes que assenyalen la incomprensió mútua com l'escull amb què topen, una vegada i una altra, les relacions humanes.

La potència, la força i el talent incontestable amb què estan escrits ens fan saludar la seva autora com una de les veus narratives més enlluernadores dels últims anys, i confiem que el lector es donarà l'oportunitat de descobrir-la.

L'acte, presentat com una conversa entre l'autora i la periodista Laura Guevana i amenitzat musicalment pel cantautor Pol Fuentes, tindrà lloc el proper dijous a la Llibreria Papasseit de Manresa (C/ Barcelona, 25) i, com sempre, és d'entrada gratuïta i obert a tothom.