Aparcament

Les 23 places de zona blava del carrer de la Dama passaran a ser de zona verda mixta

Serà una zona reservada les 24 hores del dia a residents amb distintiu de zona verda, excepte els feiners en horari de regulació de zona blava

per Redacció , 16 de desembre de 2019 a les 14:35 |
Dimecres se senyalitzarà la nova zona verda mixta al carrer de la Dama | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La secció de mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest dimecres, 18 de desembre, es realitzaran els treballs de senyalització vertical i horitzontal per a la modificació de la regulació de zona blava a zona verda mixta de l'aparcament del solar esquerra del carrer de la Dama.

La zona verda mixta és una zona reservada les 24 hores del dia a residents amb distintiu de zona verda, excepte els feiners en horari de regulació de zona blava – de 9 a 13.30 i de 16 a 20 h- que també hi podran estacionar els no residents amb el tiquet obligatori corresponent.


Les 23 places de zona verda mixta estan situades a la zona esquerra del carrer de la Dama (entrant des del carrer Joc de la Pilota). A la zona dreta d'aquest estacionament es mantenen les 19 places de zona blava actuals. L'actuació preveu la creació de 4 noves places de zona blava al carrer Llussà.

Aquesta actuació té la voluntat de facilitar l'estacionament a residents del Centre Històric i suplementar la  pèrdua de places de zona verda mixta arran de la instal·lació del Cruyff Court Manel Estiarte a la plaça Milcentenari.

 

Participació