Les 23 places de zona blava del carrer de la Dama passaran a ser de zona verda mixta

Serà una zona reservada les 24 hores del dia a residents amb distintiu de zona verda, excepte els feiners en horari de regulació de zona blava

Dimecres se senyalitzarà la nova zona verda mixta al carrer de la Dama
Dimecres se senyalitzarà la nova zona verda mixta al carrer de la Dama | AjM
Redacció
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:39h
La secció de mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest dimecres, 18 de desembre, es realitzaran els treballs de senyalització vertical i horitzontal per a la modificació de la regulació de zona blava a zona verda mixta de l'aparcament del solar esquerra del carrer de la Dama.

La zona verda mixta és una zona reservada les 24 hores del dia a residents amb distintiu de zona verda, excepte els feiners en horari de regulació de zona blava – de 9 a 13.30 i de 16 a 20 h- que també hi podran estacionar els no residents amb el tiquet obligatori corresponent.

Les 23 places de zona verda mixta estan situades a la zona esquerra del carrer de la Dama (entrant des del carrer Joc de la Pilota). A la zona dreta d'aquest estacionament es mantenen les 19 places de zona blava actuals. L'actuació preveu la creació de 4 noves places de zona blava al carrer Llussà.

Aquesta actuació té la voluntat de facilitar l'estacionament a residents del Centre Històric i suplementar la  pèrdua de places de zona verda mixta arran de la instal·lació del Cruyff Court Manel Estiarte a la plaça Milcentenari.