«Persistim», el llibre on Jordi Turull parla del Procés, es presentarà dimarts a l'Espai Òmnium

L'acte comptarà amb la presència de Marc Martínez Amat, d'Alexis Serra i de Blanca Bragulat

«Persistim», el llibre on Jordi Turull parla del Procés, es presentarà dimarts a l'Espai Òmnium
«Persistim», el llibre on Jordi Turull parla del Procés, es presentarà dimarts a l'Espai Òmnium | Laura Gómez
NacióManresa
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:18h
Aquest dimarts, 17 de desembre, l'Espai Òmnium de Manresa serà l'escenari de la presentació de Persistim. Cartografia de l'1-O: el relat d'un pres polític, el llibre en el qual Jordi Turull explica, des d'un punt de vista polític però també íntim i personal, la cronologia dels fets que han tingut lloc aquests darrers anys a Catalunya; un llibre que vol ser "una invitació a persistir en l'objectiu d'assolir la República Catalana, bastint de nou la unitat estratègica i de país i, sobretot, la confiança i complicitat que va néixer entre els ciutadans i les institucions arran del setge a la Generalitat, a molts ajuntaments, partits, entitats, empreses i ciutadans aquell 2017".

La publicació, que inclou un pròleg de Carles Puigdemont i un epíleg de Lluís Llach, ha estat coescrit per la periodista especialitzada en informació política Gemma Aguilera, que l'any 2011 va guanyar el premi Fuster d'assaig amb Agent 447, l'home que va detenir el president Companys.

L'acte de presentació del llibre a Manresa començarà a les set de la tarda i comptarà amb la participació del periodista Marc Martínez Amat; d'Alexis Serra, ex-cap del Gabinet de Turull, i de Blanca Bragulat, parella de l'exconseller.