Súria donarà a conèixer els detalls de la nova convocatòria d'ajuts Leader per a empreses i emprenedors

Ho farà en el marc d'una jornada informativa que tindrà lloc aquest dimarts a la tarda

Súria donarà a conèixer els detalls de la nova convocatòria d'ajuts Leader per a empreses i emprenedors
Súria donarà a conèixer els detalls de la nova convocatòria d'ajuts Leader per a empreses i emprenedors | AjS
NacióManresa
16 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:55h
L'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i l'Ajuntament de Súria han organitzat, per aquest dimarts 17 de desembre, una sessió informativa sobre la nova convocatòria dels ajuts Leader. Aquesta sessió tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila i començarà a dos quarts de quatre de la tarda.

Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que representen un retorn econòmic màxim del 40% de la inversió que es porti a terme per a la creació, ampliació, millora de negoci i creació de nous llocs de treball. L'objectiu d'aquesta iniciativa d'àmbit europeu és contribuir a la diversificació econòmica de les zones rurals.

La inversió mínima prevista per poder sol·licitar aquests ajuts ha de ser de 12.000 euros, sense IVA. El límit màxim d'ajut a percebre és de 100.000 euros per persona beneficiària, en el cas d'ens privats. El termini de sol·licituds d'aquestes subvencions acabarà el proper 15 de gener.

A les comarques centrals, la gestió d'aquest programa és a càrrec de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, amb el finançament del fons europeu FEADER i el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

L'acte s'adreça a persones físiques o jurídiques de qualsevol sector econòmic i cal reservar plaça a l'avançada per assistir-hi enviant un missatge de correu a l'adreça electrònica promocio@suria.cat, indicant el nom de l'empresa i els de les persones que hi assistiran.
Arxivat a