La FUB acollirà una jornada per parlar de les noves regles de l'IVA en el comerç transfronterer a la UE

Tindrà lloc aquest dimecres i anirà a càrrec d'especialistes i professionals de la consultoria Gros Montserrat

La FUB acollirà una jornada per parlar de les noves regles de l'IVA en el comerç transfronterer a la UE
La FUB acollirà una jornada per parlar de les noves regles de l'IVA en el comerç transfronterer a la UE | ND
NacióManresa
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:00h
Professionals de la consultoria Gros Montserrat oferiran, aquest dimecres, 18 de desembre, una jornada de treball en la qual donaran a conèixer les noves regles de l'IVA que s'aplicaran en el comerç transfronterer a nivell comunitari a partir de l'1 de gener del 2020. Sota el nom de Quick Fixes (Solucions Ràpides en català), es tracta de quatre mesures legislatives aplicades per la Unió Europea (UE) relatives a la tributació en l'IVA dels lliuraments intracomunitàries de béns que afectaran el comerç entre els estats membres de la UE. 

Amb aquestes mesures d'actuació, la Comissió Europea pretén resoldre, a curt termini, algunes de les qüestions que actualment es donen en el comerç intracomunitari de béns. Així, i a partir de l'any vinent, totes les operacions de lliurament de béns a altres estats membres de la UE hauran de complir uns requisits determinats perquè el venedor pugui gaudir de l'exempció d'IVA d'una entrega de béns intracomunitària.

Amb la voluntat de fer front a aquest nou sistema, des del despatx Gros Monserrat Associats s'ha organitzat una jornada de treball per ajudar totes aquelles empreses que realitzen operacions de venda amb lliurament de béns a altres països de la UE, a adequar-se a la nova norma. Tindrà lloc aquest dimecres, 18 de desembre, a partir de les cinc de la tarda i es durà a terme a l'edifici de la FUB.

La jornada que comptarà amb la participació de Xavier Suñé Negre, llicenciat en Ciències Econòmiques, membre del cos d'Inspectors d'Hisenda, i president del Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Catalunya (TEAR). Tothom que hi vulgui prendre part o que necessiti més informació de l'esdeveniment, pot enviar un correu electrònic a [email protected]