Marina Guerrero i Mar Juárez, al podi de Banyoles
Marina Guerrero i Mar Juárez, al podi de Banyoles | CAM
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:45h
Les atletes de l'Avinent Manresa Marina Guerrero i Mar Juárez van aconseguir un doblet en la cursa sènior femenina del 18è Cros de Banyoles disputat aquest diumenge en el Parc de la Draga de la capital del Pla de l'Estany.

Marina Guerrero es va imposar amb un temps de 17'07" desprès de superar els 4.860 metres de recorregut, ben secundada per la seva companya de club Mar Juarez, que va entrar segona amb 18'12". Va pujar al tercer esglaó del podi l'atleta Berta Bover (GEiEGironí). Entre els atletes de l'Avinent Manresa, també cal destacar la setena posició de Miqui Riera en la cursa sub18, i la desena d'Íngrid Alsina en la prova sub14.

Per una altra part, l'atleta de l'Avinent Manresa Ester Guerrero va ser tercera en la categoria sènior del 20è Cros Ciutat de Gavà.