El femení del CN Minorisa confirma el passi entre les millors amb una victòria enganyosa a Sant Adrià (8-12)

Només als últims minuts del partit les del Bages van marxar en el marcador

Puerta va ser una de les jugadores destacades del CN Minorisa
Puerta va ser una de les jugadores destacades del CN Minorisa | Simón Noguera
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:34h
El femení del CN Minorisa va aconseguir matemàticament el pas al grup dels millors en la segona fase de la competició, grup que dona l'accés a la fase d'ascens a la lliga estatal de Primera Divisió, després de guanyar a la piscina del CN Sant Adrià per 8-12.

El partit va ser molt complicat per les bagenques, que en el primer període es veien sorpreses por les locals que remuntaven el gol inicial de Bisbal, per finalitzar el període 3-1, aprofitant que les del centre de Catalunya perdies fins a quatre superioritats numèriques. La reacció de les manresanes va arribar en el segon quart, 1-3, que feia que s'arribés a la meitat de la confrontació amb empat a quatre gols. Primer Bisbal apropava el marcador, Puerta empatava a tres i Peirón, en superioritat, feia l'empat que tornava a igualar el marcador a quatre.

Després del canvi de camp, més igualtat, però sempre anotant primer les amfitriones amb empats a cinc, sis i set gols, sempre amb la mateixa golejadora per part bagenca, Puerta.

Tot estava en joc a manca de vuit minuts. Llavors sorgí la màxima golejadora, Bisbal, per a posar el 7-8, 7-9 i el 8-10 desprès del vuitè i darrer gol santadrianenc. Finalment Muns, en superioritat i Puerta amb el crono a zero, firmaven un resultat més ampli i enganyós pel que el partit havia estat.

Arbitratge a càrrec de M Mateu I S Moyano. Van assenyalar onze exclusions i un penal a jugadores locals per sis exclusions i un penal a les visitants.

Parcials: 3-1, 1-3, 3-3, 1.5.

Alineacions I golejadores:

CW Sant Adrià: M Olivera E Rodríguez 1, M Ruiz, A Carrasco 1, F Bou 1, A Macias 1, M Alfacia 2, U Fernando 1, P Franco 1, A Cissé, M Mora i R Rodríguez.

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, M Fargas, G Gerschcoscky, C Puerta 5, H Vicente, J Bianco, L Muns 1, A Bisbal 5, I Peirón 1 i M Sala.