16
de desembre
del
2019
Actualitzat
a les
10:59h
El passat 10 de desembre, el restaurant la Fonda, de l'espai Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, va rebre l'acreditació Aquí sí. Fruita i salut. El restaurant La Fonda ofereix fruita pelada i tallada, a punt per consumir, en els esmorzars i dinars que proporciona als seus clients. Aquest establiment ja disposa, des del 2016, del certificat Amed, pel seu benfer i la utilització d'aliments típics de la cuina mediterrània en l'oferta culinària del seu menú diari.
Jordi Alvarez, xef de la cuina Món Sant Benet i Marià Forrellat, director A&B i cap de compres, han rebut l'acreditació i el material de mans de Mª Carme Colldeforns, coordinadora del servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
El certificat Aquí sí. Fruita i salut
El Pla interdepartamental i intersectorial de salut pública (PINSAP) aposta per promoure el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració i de venda minorista. Aquí sí. Fruita i salut és una campanya d'identificació de tots els establiments compromesos a oferir als clients racions de fruita fresca a punt per consumir.
L'objectiu és aconseguir que cada cop hi hagi més establiments que ofereixin fruita preparada per al consum, com fruiteries, bars, restaurants i altres establiments, per tal que aquesta opció esdevingui una oferta tan atractiva, o més, per al consumidor com qualsevol altra opció.
Jordi Alvarez, xef de la cuina Món Sant Benet i Marià Forrellat, director A&B i cap de compres, han rebut l'acreditació i el material de mans de Mª Carme Colldeforns, coordinadora del servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.
El certificat Aquí sí. Fruita i salut
El Pla interdepartamental i intersectorial de salut pública (PINSAP) aposta per promoure el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració i de venda minorista. Aquí sí. Fruita i salut és una campanya d'identificació de tots els establiments compromesos a oferir als clients racions de fruita fresca a punt per consumir.
L'objectiu és aconseguir que cada cop hi hagi més establiments que ofereixin fruita preparada per al consum, com fruiteries, bars, restaurants i altres establiments, per tal que aquesta opció esdevingui una oferta tan atractiva, o més, per al consumidor com qualsevol altra opció.