El Lietkabelis guanya abans de rebre el BAXI Manresa

Els lituans van decidir la victòria al darrer quart

El Lietkabelis ha guanyat a la seva lliga local
El Lietkabelis ha guanyat a la seva lliga local | BCL
15 de desembre del 2019
Actualitzat a les 19:14h
El Lietkabelis va recuperar el camí de la victòria a la seva lliga i va vèncer amb patiments al Alytaus Dzukija (54-63). El proper rival del BAXI Manresa va començar malament i perdia de dotze punts al final del primer quart i de quatre al descans. Però ho va saber capgirar i al tercer quart ja tenia un mínim avantatge que va saber rematar als últims deu minuts.

Per primer cop en tota la temporada, els set rivals del BAXI Manresa a la Basketball Champions league van sumar la victòria la mateixa jornada. Si hi sumem la dels bagencs a Badalona trobem amb ple de triomfs dels integrants del grup A. Estrasburg, Hapoel Holon, Torun i Turl Telekom van imposar-se als seus rivals amb marges més o menys còmodes. Van haver de partir més. Sassari i Oostende. En el cas dels belgues, en competició de copa.

- Bèlgica: Oostende 82 - Charleroi 80
- França: Gravelaines 73 - Estrasburg 91
- Israel: Hapoel Holon 99 - Nes Ziona 80
- Itàlia: Sassari 86 - Fortitudo Bolonia 80
- Lituània: Alytaus Dzukija 54 - Lietkabelis 63
- Polònia: Slask Wrolaw 86 - Torun 108
- Turquia: Sigortam.net ITU 85 - Turk Telekom 101