El sopar de Nadal dels autònoms del Bages aplega una trentena de persones

El sopar es va realitzar al General Store de Manresa, amb un menú amb productes de km0, i amb la música del DJ Miquel

Redacció
14 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:14h
Sopar de Nadal dels autònoms del Bages
Sopar de Nadal dels autònoms del Bages | Arxiu particular
El passat dijous, una trentena d'autònoms de la comarca van participar en el primer sopar creat especialment per a aquest col·lectiu que en la majoria de casos no té sopar d'empresa.

El perfil dels participants vas ser força variat, i va comptar amb la participació d'experts en Mindfullness, disseny gràfic, un barber, interioristes, especialistes en màrqueting digital, enginyers, fotògrafs, una advocada, entre d'altres.

Segons afirma Marc Fernàndez, un dels promotors, "a part de passar una bona estona i de la part més lúdica de l'esdeveniment, el sopar va permetre als participants poder contactar amb altres autònoms, i generar sinergies. Molts d'ells no es coneixien i va ser una gran oportunitat per sembrar la llavor de possibles col·laboracions".

El sopar es va realitzar al General Store de Manresa, amb un menú a base de plats cuinats amb productes de km0, i amb la música del DJ Miquel, dj de Menfis durant els anys 79 al 94.

A part de Fernàndez, el sopar ha estat promogut per Dani Máuriz, José Luís Buenache i Andreu Ferrer, i ha tingut la col·laboració en la comunicació dels alumnes de màrqueting i publicitat de l'Escola Montserrat.

Vist l'èxit, els impulsors del projecte preveuen fer una segona edició a l'estiu.