Els ajuntaments de Navarcles, Sallent i Sant Fruitós de Bages signen crèdits amb la Diputació

Per més d'un milió d'euros en total

Signatura del crèdit per part de l'Ajuntament de Navarcles
Signatura del crèdit per part de l'Ajuntament de Navarcles | Òscar Ferrer
Redacció
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:38h
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i els directors del Banc Institucional BBVA, Miguel Ángel Sánchez i Juan Manuel Mas, han signat aquest dijous amb l'alcalde de Navarcles, Josep Maria Feliu, l'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batané, crèdits que, conjuntament, sumen prop d'un milió d'euros.

En concret, l'Ajuntament de Navarcles ha signat un crèdit de 225.000 euros, l'Ajuntament de Sallent, un crèdit de 324.936,96 euros, i l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, un crèdit de 449.039,54 euros.

Cal recordar que aquest mateix any s'ha firmat l'acord entre la Diputació de Barcelona i BBVA que permet impulsar el Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.