Correus de Santpedor acumula més de 7.000 cartes i 150 certificats pendents d'entrega

La CGT denuncia que amb l'actual plantilla no es pot fer més

per ACN, 1 de desembre de 2009 a les 18:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La CGT de Correus ha denunciat que a Santpedor s'acumulen més de 7.000 cartes i 150 certificats. El sindicat ha explicat que la situació ha "empitjorat a dia d'avui" i ha criticat que la plantilla de 3 carters i 1 rural (Castellnou de Bages), és totalment "insuficient". La CGT denuncia que la zona de repartiment de cadascun d'ells es completa totalment amb dos o tres dies quan s'hauria de fer "a diari". Segons el sindicat el municipi disposa d'un servei de correus que no es correspon amb les seves necessitats.

La CGT de correus considera que no hi ha "cap justificació" perquè un poble com Santpedor, que ha passat d'una població de 5.352 persones l'any 2000 a més de 6.787 al 2009, tingui un servei de correus que "no es correspon amb les seves necessitats".

El sindicat recorda que la Llei Postal obliga a Correus a repartir el correu diàriament, com a mínim una vegada al dia de dilluns a divendres. La CGT, ja va denunciar el dia 1 de setembre del 2008 davant el Ministeri de Foment, que el repartiment de la correspondència a tota la població de Santpedor es realitzava cada dos dies i que havia retards en els paquets postals i en els paquets blaus.

 

Participació