Una trentena d'infants participaran dissabte al càsting de «L'orquestra dels animals» de Fem Òpera!

L'obra s'interpretarà en quatre funcions, a la sala Gran del Kursaal el proper mes d'abril

Redacció
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:55h
Dins de la novena edició del projecte Fem Òpera!, impulsat pel Servei Educatiu del Kursaal, la sala petita acollirà demà dissabte al matí el càsting de L'orquestra dels animals, l'òpera del compositor italià Andrea Basevi, que es posarà en escena l'abril vinent a la sala gran del Kursaal. Hi ha una trentena de nens i nenes d'entre 9 i 16 anys que aspiraran a algun dels papers protagonistes i a formar part del cor d'escena de l'espectacle, que comptarà també amb un gran cor format per alumnes de secundària de la Catalunya central.

Els infants hauran de cantar una de les peces de l'obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l'espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés. L'orquestra dels animals es representarà en 4 funcions els dies 31 de març i 1, 2 i 3 d'abril a les 20 h a la sala gran del Kursaal

Fem Òpera! és un projecte que pretén que els joves s'acostin al món de l'òpera a través d'un projecte participatiu i engrescador. Fem Òpera! parteix del projecte educatiu Òpera a Secundària. Des del Servei Educatiu del Kursaal s'ha volgut apostar per aquest projecte, però buscant la complicitat i participació de grups locals. Aquesta novena edició del projecte, i després de tot un treball que començarà el mes de gener, interpretaran l'òpera infantil L'orquestra dels animals en quatre funcions, a la sala Gran del Kursaal el proper mes d'abril; un espectacle que ja es va representar el 2016 i el 2017.