Violació

El Consell Comarcal mostra la seva indignació davant el nou cas d'agressió sexual a Manresa

L'ens fa una crida a la ciutadania perquè es denunciï qualsevol situació d'abús i demana al sistema judicial la revisió del sistema penal

per Redacció , 12 de desembre de 2019 a les 17:22 |
El Consell Comarcal del Bages vol mostrar la seva indignació més absoluta davant el nou cas de presumpta agressió sexual a una noia menor d'edat que s'ha fet públic aquest migdia a Manresa. L'ens recorda la gravetat dels fets publicats pels mitjans de comunicació al cap de 24 hores que transcendís que aquesta setmana es va produir un altre cas d'agressions sexuals a dues noies, una de les quals menor.

El Consell Comarcal del Bages fa una crida a la ciutadania perquè sigui ferma i denunciï qualsevol tipus de situació d'abús i expressa el compromís de les institucions per treballar i ajudar a eradicar aquest tipus de situacions. En paral·lel, demana al sistema judicial la revisió del sistema penal davant aquests fets tan greus i mostra el seu suport a la víctima.


L'ens torna a reiterar el seu compromís amb una societat justa, lliure de violències masclistes i defensa la igualtat a través de les polítiques plantejades des de les diferents àrees de Govern. 

 

Participació