Dissabte, nova trobada de l'Espai Iris que proposa un cinefòrum sobre la lluita del moviment LGTBI

La trobada tindrà lloc a les 6 de la tarda, a l'Espai Jove Joan Amades

Redacció
11 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:08h
El proper dissabte, 14 de desembre, tindrà lloc la setena jornada d'Iris, el punt de trobada destinat al jovent LGTBI del Bages, organitzat pels SAI del Consell Comarcal del Bages i de l'Ajuntament de Manresa i per l'Oficina Jove del Bages. A les 6 de la tarda s'obriran les portes de l'Espai Jove Joan Amades (c/Sant Blai, núm.14) per compartir una tarda de documental de temàtica LGTBI+.

La filmació narra la història del moviment LGTBI+, lluites, demandes i reivindicacions, des dels fets de Stonewall. Després de la visualització es dinamitzarà un col·loqui on totes les persones participants podran resoldre dubtes i compartir reflexions i experiències.

L'IRIS és un espai gratuït i obert a totes les persones joves de la comarca que s'identifiquen amb les sigles LGTBI+. Com en les trobades anteriors, l'objectiu és compartir un espai de creació de xarxa, de confiança i de seguretat per posar sobre la taula dubtes, debats i experiències vinculades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Per a més informació és pot escriure a l'Oficina Jove del Bages a través del correu electrònic [email protected] o del WhatsApp al 676664142 o bé algun dels correus del SAI LGTBI de Manresa ([email protected]) o del Bages ([email protected]).