Disseny

Laura Borrego Fortuny, de l'Escola d'Art de Manresa, dissenya el nou logotip del Gremi de Constructors

Aquest dimecres s'ha fet l'acte de lliurament del premi a la proposta guanyadora

per Redacció, 11 de desembre de 2019 a les 13:56 |
Josep Alias, Laura Borrego i Daniel Hernàndez | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gremi de Constructors de Manresa i comarques ja llueix el seu nou logotip. Ha estat una creació de Laura Borrego Fortuny, alumna de 1r curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Assistència al producte gràfic en el mòdul de mitjans informàtics de l'Escola d'Art de Manresa.

El curs 2018-19 es va proposar a l'Escola d'Art de Manresa crear un nou logotip pel Gremi de Constructors de Manresa i comarques. La proposta va semblar interessant i es va acceptar l'encàrrec. A partir d'aquell moment cada alumne va treballar una proposta que es va presentar al Gremi que és qui va escollir el disseny guanyador entre els treballs presentats.


En la seva proposta guanyadora, Laura Borrego ha intentat simplificar la forma d'una teulada d'un edifici, treballada amb colors vermellosos que recorden el color de les cobertes de les cases. Alhora, aquesta imatge cobreix el nom del gremi treballat en caixa justificada, creant un bloc visual en el logotip final.

Aquest matí s'ha fet l'acte de lliurament del premi a la proposta guanyadora. L'acte ha comptat amb la presència de l'alumnat participant, del director de l'Escola d'Art, Daniel Hernández; del president del Gremi de Constructors de Manresa i comarques, Josep Alias; i de la secretària acadèmica de l'Escola d'Art, Anna Martí.


Josep Alias ha explicat que el Gremi de Constructors feia 29 anys que no havia renovat el seu logotip i va decidir demanar la col·laboració de l'Escola d'Art. El president del Gremi ha felicitat la guanyadora i ha valorat de forma molt positiva la resta de treballs presentats que "ens ha fet difícil la selecció final". Per agrair els seus treballs, Alias ha lliurat una tauleta tàctil a la guanyadora i, per a la resta de treballs, diversos vals per a sessions de 2 hores de realitat virtual oferts per l'empresa AFK Virtual Events.

 

Participació