Els dos homes detinguts per la violació de dilluns a Manresa tenen 29 i 36 anys

Els fets van tenir lloc dilluns al vespre al barri Vic-Remei

Agents dels Mossos d'Esquadra aquest dimecres davant de l'immoble on es va produir la violació
Agents dels Mossos d'Esquadra aquest dimecres davant de l'immoble on es va produir la violació | Pere Fontanals
11 de desembre del 2019
Actualitzat el 12 de desembre a les 14:35h
Les dues persones detingudes a Manresa per violació tenen 29 i 36 anys, segons ha pogut saber NacióManresa. Els fets van tenir lloc dilluns al vespre, quan els Mossos d'Esquadra van detenir un home acusat de la violar una menor en un pis ocupat del carrer Hospital, 15, al barri Vic-Remei de la capital del Bages. Un altre home, també implicat en una altra agressió sexual a una altra noia -major d'edat, en aquest cas- en el mateix pis, va aconseguir fugir en primera instància, i va ser detingut aquest dimarts a la tarda. Els fets van passar al voltant de dos quarts de nou del vespre.

La senyal d'alerta la va donar la noia major d'edat, que va poder escapar-se saltant per la finestra fugint d'un dels violadors. Com que es tractava d'un primer pis, la jove es va trencar els dos canells. Un vianant que va veure la caiguda va avisar la Policia Local, que va activar l'emergència.

Agents dels ARRO dels Mossos d'Esquadra van entrar a l'habitatge i van practicar la detenció d'un dels presumptes agressors sexuals. Dimarts a la tarda, a banda de practicar-se la segona detenció, agents d'investigació de la policia catalana van accedir a l'immoble on van tenir lloc els fets per analitzar l'escenari de la violació doble.

Malgrat que inicialment ha transcendit que es tractava d'una violació en grup amb dues menors com a víctimes, fonts de premsa de Mossos han confirmat al diari que es tractaria de dues agressions sexuals per separat en el mateix immoble, i les víctimes serien una menor i una major d'edat.

Els dos detinguts es troben, actualment, a la comissaria dels Mossos, i passaran a disposició judicial aquest dijous.

Aquesta violació arriba després que Manresa fou notícia per uns fets similars aquest estiu, amb una violació d'una menor al barri de les Escodines, i el judici d'una altra agressió sexual en grup que havia tingut lloc a les Bases de Manresa el 29 d'octubre de 2016.