El BAXI Manresa viatja a Polònia a consolidar el liderat

Jordan Sakho s'afegeix a la llista de baixes del conjunt bagenc contra el Torun

El BAXI Manresa visita el Torun polonès
El BAXI Manresa visita el Torun polonès | BCL
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 23:34h
El BAXI Manresa obre la segona volta de la Basketball Champions League visitant la pista del Torun polonès (dimecres, 18.00h. Esport3 i DAZN). Serà un partit que enfrontarà el líder del grup A contra el cuer. Pedro Martínez continua sense cap dels lesionats de llarga durada i, a més, comptarà amb una altra baixa. El club manresà ha confirmat aquest matí la lesió de Jordan Sakho. El pivot congolès té una lesió miofascial de grau 1 al soli de la cama esquerra que el mantindrà apartat de la pista durant unes quatre setmanes. En canvi, podrien tenir minuts Yankuba Sima i Luke Nelson. Aleksander Cvetkovic no està inscrit per jugar competició europea i al seu lloc viatjarà el vinculat David Òrrit.

L'equip bagenc continuarà el seu camí a la Basketball Champions League amb els bons resultats que reforcen la bona feina que està fent l'equip. La darrera victòria a la pista del Dinamo Sassari va col·locar l'equip primer de grup, empatat amb els italians i el Turk Telekom. L'objectiu del BAXI Manresa és ser a la ronda de vuitens de final i una victòria a Polònia acostaria molt l'objectiu. 


Juampi Vaulet i David Kravish analitzen el Torun abans de jugar-hi. L'argentí, amb passaport polonès, comenta que  “anem a Polònia on veiem una nova oportunitat d'aconseguir la victòria. Avui ens prepararem amb la mentalitat centrada en guanyar el partit. Mica en mica anem jugant millor i ens sentim també més bé” . Vaulet té arrels poloneses per part de la seva mare tot i que mai ha visitat aquest país. Per la seva part, Kravish, explica que “serà un partit dur per nosaltres. Personalment, cada vegada em sento millor. Estic millor del turmell i em puc moure més bé”. 


Malgrat ser el cuer amb una sola victòria, el Torun no serà un rival fàcil per al BAXI Manresa. Al partit inaugural de la Basketball Champions League el polonesos van crear moltes dificultats a l'equip de Martínez que només va poder vèncer per un ajustat 85-81 el dia que Ryan Toolson tornava a la competició. Deu punts seguits de l'escorta al tram final van dictar sentència. Un altre exemple de competitivitat el va demostrar el Torun contra l'Oostende amb qui van perdre només de dos punts després de dues pròrrogues. 

Els altres partits de la jornada són Lietkabelis – Dinamo Sassari, Oostende – Estrasburg i Turk Telekom – Hapoel Holon.
Arxivat a