Dos detinguts per la violació de dues joves, una d'elles menor, en un pis de Manresa

Una de les noies va saltar per la finestra fugint del seu violador i això va alertar les forces policials

Agents dels Mossos d'Esquadra aquest dimecres davant de l'immoble on es va produir la violació
Agents dels Mossos d'Esquadra aquest dimecres davant de l'immoble on es va produir la violació | Pere Fontanals
10 de desembre del 2019
Actualitzat el 11 de desembre a les 11:55h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns al vespre un home acusat de la violació d'una menor en un pis ocupat del carrer Hospital, 15, de Manresa, segons ha pogut saber NacióManresa. Un altre home, també implicat en una altra agressió sexual a una altra noia -major d'edat, en aquest cas- en el mateix pis, va aconseguir fugir en primera instància, i ha estat detingut aquest dimarts a la tarda. Els fets van passar sobre 2/4 de 9 del vespre.

La senyal d'alerta la va donar la noia major d'edat, que va poder escapar-se saltant per la finestra fugint d'un dels violadors. Al ser un primer pis, la jove es va trencar els dos canells. Un vianant que va veure la caiguda va avisar la Policia Local, que va activar l'emergència.

Agents dels ARRO dels Mossos d'Esquadra van entrar a l'habitatge i van practicar la detenció d'un dels presumptes agressors sexuals. Aquest dimarts a la tarda s'ha practicat la segona detenció i agents d'investigació de la policia catalana es trobaven a l'immoble analitzant l'escenari de la violació doble.

Malgrat que inicialment ha transcendit que es tractava d'una violació en grup amb dues menors com a víctimes, fonts de premsa de Mossos han confirmat al diari que es tractaria de dues agressions sexuals per separat en el mateix immoble, i les víctimes serien una menor i una major d'edat.

Els dos detinguts, que tenen 29 i 36 anys, són a la comissaria dels Mossos, a l'espera de passar a disposició judicial durant les properes hores.

Aquesta violació arriba després que Manresa fou notícia per uns fets similars aquest estiu, amb una violació d'una menor al barri de les Escodines, i el judici d'una altra agressió sexual en grup que havia tingut lloc a les Bases de Manresa el 29 d'octubre de 2016.