El govern de Sant Fruitós titlla ERC de «mentidera» per les seves afirmacions sobre el pressupost

Gent fent Poble recorda que es porten quatre reunions i que cap grup de l'oposició s'ha mostrat en contra del document

Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:18h
Al govern municipal de Sant Fruitós no li ha caigut gens bé que ERC assegurés en un comunicat de premsa que en el pressupost per a 2020 hi havia una partida per contractar tres càrrecs de confiança a l'Ajuntament. Gent fent Poble, la formació que té el govern municipal, ha assegurat que es tracta de "la mentida més gran mai inventada des d'ERC".

El govern de Sant Fruitós ha sortit al pas de les crítiques dels republicans per haver donat publicitat al pressupost que es negocia de cara a 2020 recordant que "es porten quatre reunions i que cap grup de l'oposició s'ha mostrat en contra del document".

El comunicat assegura que "se segueix treballant amb paciència i amb rigor i s'han donat les explicacions pertinents davant dels dubtes que han sorgit de cara a noves inversions i en relació al capítol del personal municipal".

Sobre la partida per a càrrecs de confiança que assegurava ERC que hi havia al pressupost, el govern l'ha titllat de "la mentida més gran mai inventada" per part dels republicans, i ha assegurat que "és molt trist que una formació política de gran recorregut al nostre país hagi d'emprar aquestes argúcies de perfil tant baix al poble de Sant Fruitós de Bages".

El govern ha afegit, a més, que ERC té voluntat de "retardar sense motiu, sense propostes i sense arguments" l'aprovació del pressupost 2020 i que això "perjudica directament els interessos del municipi i dels seus veïns i veïnes".

Alhora, continua Gent fent Poble, "és bo indicar que a l'esborrany de pressupost s'ha afegit una partida nova, a petició d'ERC, i per tant també és fals que es tracti d'un pressupost tancat sense opcions per a l'oposició".