​La poeta mallorquina Maria Antònia Massanet presentarà el seu darrer llibre a la Papasseit

Ho farà aquest dissabte en el marc d'un recital que comptarà amb la participació de Sònia Moya

La poeta mallorquina Maria Antònia Massanet presentarà el seu darrer poemari a la Papasseit
La poeta mallorquina Maria Antònia Massanet presentarà el seu darrer poemari a la Papasseit | Marijó Ribas
NacióManresa
10 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:02h
Aquest dissabte, 14 de desembre, a la una del migdia, la llibreria Papasseit de Manresa rebrà la visita de la poeta mallorquina Maria Antònia Massanet, que presentarà la seva darrera publicació, Aus de Ramat, un recull delicat i contundent amb versos plens de metàfores mitjançant les quals assimila les conductes animals (aus, mamífers, insectes, peixos) amb certs comportaments humans.

Amb Aus de ramat, explica l'autora, "cada grup animal em serveix per explorar uns temes diferents, a la vegada, i el poemari acaba sent calidoscopi d'imatges fraccionades d'una realitat tan múltiple i complexa que es revela com a fragment de tot el que podria arribar a ser". "Els poemes volen ser niu i lloriguera on deixar-se acollir i mà que s'obre oferint escalf per a qui els vulgui llegir", manifesta.

La presentació a Manresa tindrà un format de recital i comptarà amb la participació de la poeta local Sònia Moya.

Sobre l'autora

Maria Antònia Massanet (Artà, Mallorca, 1980) és autora, lectora, analista i promotora de mil i un actes (tallers d'escriptura, els cicles literaris a la Poeteca de Barcelona, el Festival PoésArt d'Artà), disciplines variades que l'ajuden a difondre el seu amor per la poesia.

Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona, màster de l'iiEDG d'Estudis de Dones, de Gènere i Ciutadania (temes que tracta no només des del camp teòric, sinó també creatiu, sent l'eix de la seva poesia) i doctoranda de la Universitat de les Illes Balears, va debutar amb el poemari Disseccions emocionals (Premi Art Jove 2006), al qual l'han seguit El moll de l'os (2012), Batecs (Curbet Edicions, 2014) i Kiribati (AdiA Edicions, 2015).