ERC Sant Fruitós, molesta perquè el govern municipal dona el pressupost per aprovat abans d'hora

Els republicans demanen, també, a Gent fent Poble que expliqui que hi ha una partida destinada a tres càrrecs de confiança

Imatge d'arxiu d'un ple de Sant Fruitós
Imatge d'arxiu d'un ple de Sant Fruitós | Laura Coletas
Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:28h
El grup municipal d'ERC de Sant Fruitós de Bages troba "molt poc encertat" que el govern municipal de l'Ajuntament, de Gent fent Poble, "doni per fet que els pressupostos que s'aprovaran seran els que aquesta formació política dona unilateralment com a vàlids" mentre està duent a terme reunions amb les forces que tenen representació al consistori.

La setmana passada, el govern municipal va emetre una nota de premsa on informava d'alguns detalls del pressupost per a 2020 que presentarà en un proper ple extraordinari. Els republicans consideren que això equival a menystenir el que diguin, facin o opinin la resta de grups polítics, ja que Gent fent Poble no té majoria suficient per aprovar-ho sol en el ple.

Segons explica ERC, "la major part de les partides pressupostades no s'han pactat, ni negociat, ni tan sols debatut". "Un altre exemple de la poca serietat amb que s'han volgut vendre aquests pressupostos", segueixen els republicans, "fa referència a que a la partida d'inversions més de la meitat de les accions previstes tenen un import d'un euro".

Finalment, el grup municipal d'ERC també voldria destacar la seva sorpresa "en comprovar que GfP només parla d'inversions i, en canvi no explica com és que en els pressupostos que pretén aprovar, en la partida destinada a sous de la corporació, apareixen subtilment tres responsables d'àrea, en altres temps anomenats càrrecs de confiança, quan arreu els responsables d'àrea d'un ajuntament són els propis regidors municipals".