Barri Antic

L'Antic proposa una trobada oberta per fer el tancament del primer any de la taula de treball

Es valoraran les accions dutes a terme en diversos àmbits i s'engegaran nous equips amb noves propostes, com la de la Plataforma d'Acció Comunitària

per Redacció , 9 de desembre de 2019 a les 11:02 |
Dimecres se celebrarà una nova trobada oberta de l'Antic | AjM
L'Associació L'Antic organitza una trobada de tancament el dimecres 11 de desembre, de 8.15 de la tarda a les 10 del vespre, al Bar dels Carlins (carrer Sabateria 3-5) amb l'objectiu de tancar el primer any de la Taula de Treball de L'Antic i plantejar el 2020.

La trobada tindrà tres temes principals. En primer lloc, la valoració de les accions fetes durant el 2019 pels equips de la Taula de Treball, que han empès campanyes per coresponsabilitzar-se de l'espai públic, una trobada culinària al Mercat de Puigmercadal i han treballat de fons temàtiques com l'aparcament, la peatonalització o l'habitatge.


En segon lloc, la trobada servirà també per posar sobre la taula la creació d'una Plataforma d'Acció Comunitària, una proposta que ve donada pel suport del projecte europeu URBACT Re-grow City a través de l'Ajuntament de Manresa. La voluntat del projecte és la de crear una plataforma que canalitzi l'energia d'aquells individuals que volen prendre part i fer accions des de i per a la comunitat del Centre Històric.

Per últim, hi haurà espai per proposar noves accions concretes i per a que aquells que s'hi vulguin implicar puguin organitzar-se per dur-les a terme.


Es demana inscripció a través d'aquest formulari.

La Taula de Treball de L'Antic

La taula de treball està composta per persones amb perfils diversos, representatius de sensibilitats i sectors actius del Centre Històric, però no necessàriament representants formals d'associacions o institucions establertes. Actualment són una quinzena de membres que dibuixen part del perfil social del Centre Històric: veïnat, comunitat islàmica, activistes socials i culturals i comerciants. La regidora de Centre Històric, Claudina Relat, i anteriorment el Comissionat, també participa del grup com a representant de la sensibilitat municipal.

L'Antic fa una crida a aquelles persones amb actitud positiva i ganes de fer accions de forma voluntària per millorar la qualitat de vida amb i per la gent del Centre Històric de la ciutat a posar-se en contacte amb l'Associació. Tota persona que ho desitgi pot expressar el seu interès a través del formulari, a lanticmanresa@gmail.com o a través de les xarxes socials. De cara a la tardor es preveu comptar amb la participació de voluntariat en accions i iniciatives noves.

 

Arxivat a:
Societat, antic, barri antic
Participació