Les Comes celebrarà diumenge la segona cursa de bicicletes elèctriques E-Bike

S'entregaran trofeus a les cinc primeres posicions d'un total de 12 subcategories diferenciades per gènere i edats

Les Comes tornarà a acolir l'E-Bike diumenge
Les Comes tornarà a acolir l'E-Bike diumenge | Les Comes
Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:32h
Les Comes de Súria, emplaçament d'esdeveniments com el Festival 4x4, l'Spartan Race Barcelona, la Land Rover Party o l'EnduRoc, acollirà diumenge per segon any consecutiu l'E-Bike, el nou format de cursa que pretén marcar les bases del futur d'aquesta modalitat. L'objectiu es consolidar aquest nou esdeveniment per a bicicletes elèctriques, enfocant-lo al 100% a la diversió del participant. 

L'únic requisit que hi ha per poder participar, és disposar d'una bicicleta BTT pedelec. Aquest tipus de bicicleta disposa d'un motor elèctric que facilita la pedalada fins els 25km/h. Les E-Bikes BTT són un producte cada vegada més estès en el món del ciclisme i també entre una gran part de la població que no havia anat mai en bicicleta.

Per poder arribar a tots els perfils de participants, tan diferenciats, l'E-Bike Challenge ofereix 2 recorreguts, el Master, amb 37km i 1.446 m de desnivell positiu, té un recorregut més tècnic (corriols), més desnivell i un descens assequible des del punt més alt de Les Comes, baixant per les pistes més emblemàtiques de l'entorn; i d'altra banda, el recorregut Iniciació, amb 28km i 1010 metres de desnivell positiu és un format més accessible a persones de tots els nivells.

A diferència de les curses habituals, no es comptabilitza el temps total de la volta, sinó que dins el recorregut, cada categoria té diferents trams cronometrats (tots favorables, pla o baixada), la suma dels quals dóna els guanyadors i les respectives classificacions.

Aquest format permet als corredors anar a un ritme més assossegat i controlar millor el nivell de bateria durant el recorregut. A l'arribar al tram cronometrat, poden accelerar i competir sense preocupar-se del nivell de càrrega d'aquesta. El nou sistema ha estat molt ben acollit per tots els participants, ja que pots passar d'estar rodant tranquil·lament d'un professional, a començar el tram cronometrat i haver de competir amb ell uns quants quilòmetres.

S'entregaran trofeus a les cinc primeres posicions d'un total de 12 subcategories diferenciades per gènere i edats. A més, la inscripció inclou: Medalla Finisher pels que finalitzin la prova, Samarreta de l'esdeveniment, Avituallaments líquids i sòlids dins el recorregut i també després de meta, Àrea de rentat de bicicletes, Serveis i dutxes per a tots els participants i assegurança d'accidents en activitat esportiva.

Per tal de fomentar la inscripció per a famílies i colles d'amics, l'organització ofereix descomptes per grups. El preu de la inscripció (40€) es redueix 5€ per cada persona que s'afegeixi al grup fins a un màxim de 5 persones. Aquesta fórmula permet estalviar-se fins a 100€ a qui faci una inscripció conjunta de 5 participants.

L'E-Bike Challenge també oferirà una fira comercial amb les últimes novetats del sector i un circuit de demostració on poder provar aquest nou tipus de bicicleta. Una oportunitat única per conèixer aquesta nova modalitat que ha arribat per quedar-se.
Arxivat a