Jordan Sakho cau lesionat i no pot actuar a la segona part

Pedro Martínez durant el partit contra el Barça
Pedro Martínez durant el partit contra el Barça | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
08 de desembre del 2019
Actualitzat a les 21:40h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha valorat de forma positiva el partit contra el Barça malgrat la derrota final (75-84). "Hem estat molts minuts bé tret d'una estona al segon quart. Al final ens ha fallat el físic", ha valorat l'entrenador. Un dels motius ha estat una nova lesió. En aquest cas, el pivot Jordan Sakho. L'africà ha patit una lesió muscular als bessons semblant a la d'algun dels seus companys i per això no ha jugat la segona part. A manca de proves se'n desconeix l'abast. Com tampoc se sap quan els jugadors lesionats es podran integrar a la dinàmica de l'equip.

Tenir tantes lesions, és sempre un contratemps que fa jugar més minuts del què seria habitual als jugadors sans. I alguns ho han de fer fora del seu lloc. A vegades, però, té uns efectes positius ja que aquests es poden sentir importants. Ha estat el cas de Deividas Dulkys. El lituà no només ha estat encertat en el capítol anotador sinó que ha fet una gran defensa sobre Adam Hanga.

Preguntat sobre si els darrers partits li han deixat millors sensacions que fa unes setmanes, Martínez ha respost que no ho veu així ja que la mentalitat del seu equip ha estat sempre bona. Més que parlar d'aspectes mentals l'entrenador del BAXI Manresa vol recuperar els lesionats.

Svetislav Pesic lloa el bon joc del BAXI Manresa

L'entrenador del Barça, Svetislav Pesic, ha destacat les dificultats que sempre troba al Nou Congost però ha celebrat una nova victòria del seu equip. El serbi ha admès que els manresans han fet un bon partit i la clau ha estat en dos aspectes. Primerament, haver perdut només dues pilotes a la segona part. I després, la defensa a la segona part de Malcon Delaney sobre Ryan Toolson.

El joc interior ha estat més important en aquesta ocasió que l'exterior tot i que Pesic desitja que sempre hi hagi un equilibri.

Dani Pérez: "Se'ns ha acabat la gasolina massa ràpid"

Al vestidor, la derrota s'ha rebut amb sensacions contradictòries. Per un costat, els jugadors del BAXI Manresa no han pogut amagar la satisfacció de plantar-li cara al FC Barcelona durant pràcticament 35 minuts. Però per altra banda, l'equip bagenc ha tornat a sumar una derrota. Un dels més crítics ha sigut el base Dani Pérez que ha reconegut que a l'equip li han faltat forces per lluitar el partit fins al final. "Se'ns ha acabat la benzina 6 o 7 minuts abans del final, tot i que ens hem de sentir orgullosos del partit que hem fet" ha reconegut Pérez. De la seva situació, el base també ha admès que està jugant més minuts dels que hauria de jugar per la baixa de Ferrari. "De moment m'estic notant molt bé repartint pels companys i, en aquest sentit, quan entri alguna serà la repera" ha rematat Pérez.

Juampi Vaulet ha diferit del seu company en la lectura de la derrota del BAXI. Per l'argentí, els errors ofensius als últims minuts del partit són els que han condemnat el conjunt manresà. "És molt difícil jugar bé tot el partit, però estic molt satisfet del partit que hem jugat perquè el Barça és un gran equip" ha explicat Vaulet. D'altra banda, també ha explicat l'esmaixada que ha fet durant el partit, una de les més espectaculars del dia d'avui. "Pensava que anava sol i m'he confiat fins que he vist al defensor a l'últim moment" ha bromejat.

Per part del FC Barcelona, l'exjugador del BAXI Pierre Oriola ha dit que l'equip bagenc els ha posat molt difícil la victòria. L'aler-pivot ha reconegut que els bons contraatacs de l'equip bagenc s'han sumat a petites desconnexions defensives per part del seu equip i això ha fet que els dos equips anessin frec a frec la majoria del partit. De la situació actual del seu antic equip, Oriola ha explicat que està orgullós que el Manresa jugui a la Lliga Endesa i espera que així segueixi durant molts anys.