Quatre accidents amb positiu d'alcohol o haixix en 12 hores a Manresa

A més, quatre persones més van donar positiu en controls rutinaris

Redacció
07 de desembre del 2019
Actualitzat el 08 de desembre a les 14:14h
L'inici del cap de setmana ha estat procliu a Manresa pel que fa a la detecció de persones que han conduït havent consumit més alcohol del compte o havent consumit haixix. Entre dijous a 1/4 de 10 del vespre i divendres a 2/4 menys 5 de les 10 del matí la Policia Local de Manresa va haver d'intervenir en quatre accidents en el que algun dels conductors va superar el mínim permès de consum d'alcohol o va consumir haixix. A més, fins a la matinada de dissabte, quatre conductors més han donat positiu en controls preventius.

El primer accident va tenir lloc dijous a 1/4 de 10 de la nit a la cruïlla entre carrer Guimerà i passeig Pere III quan el conductor (un veí de Manresa de 30 anys) va perdre el control del vehicle i va xocar. En el control posterior dels agents va donar positiu en haixix.

El següent va tenir lloc a les 10 en punt de la nit al passeig Pere III, a l'altura del número 67. Dos turismes van xocar per encalç i el conductor que va impactar per darrere, un manresà de 26 anys, va donar positiu d'alcohol amb 0,86 mg/l en aire espirat. Tots dos conductora i un acompanyant van resultar il·lesos.

El tercer accident es va produir ja dijous a les 4 de la matinada a la plaça Bonavista quan un turisme va patir una sortida de via i va xocar. El conductor del turisme, un manresà de 47 anys va donar positiu amb 0,87 mg/l en aire espirat. Tant ell com l'acompanyant van resultar il·lesos en l'accident.

Finalment, ja a 2/4 menys 5 de les 10 del matí dos turismes van xocar per envestida lateral perpendicular a la cruïlla entre el carrer Jorbetes i el carrer Mossèn Vall. El conductor d'un dels turismes, un artesenc de 28 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,83 mg/l en aire espirat. En aquest cas, la conductora de l'altre turisme va resultar ferida lleu.

A més a més, entre la nit de dijous i la matinada de dissabte, quatre persones més han donat positiu per alcohol en controls que la Policia Local de Manresa ha fet a diversos punts de la ciutat. Tres d'ells han estat positius per infracció administrativa (0,56 mg/l, 0,39 mg/l i 0,31 mg/l en aire espirat) i un positiu de delicte penal (1,07 mg/l en aire espirat).