Comerç

Els guanyadors de la campanya comercial dels Barris Antics visiten Súria

Una trentena llarga de persones procedents de diferents comarques van participar dissabte passat en la visita

per Redacció , 5 de desembre de 2019 a les 20:21 |
Visita guiada al Poble Vell de Súria de les persones guanyadores de la campanya comercial | AjSú
Una trentena llarga de persones procedents de diferents comarques van participar dissabte passat en la visita de guanyadors i guanyadores de la promoció comercial Barris Antics, compra i guanya. Súria participa en aquesta promoció d'àmbit català per promoure el sector comercial i de restauració dels barris del Poble Vell i Sant Jaume.

Les persones participants en la visita eren els guanyadors de la darrera edició de la campanya en les altres poblacions catalanes que també hi van prendre part. El premi consistia en una visita guiada al Poble Vell, vals de descompte i de dinar, un viatge per l'Ecorail del Cardener i el llibre Les Caramelles de Súria.


Prèviament, es va fer una recepció a les persones guanyadores a Cal Balaguer del Porxo, amb la participació de la regidora d'Ensenyament, Turisme, Participació i Festes, Alba Santamaria.

Les persones participants en la visita provenien a Calafell, Cardona, L'Arboç, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Tremp i Vilanova del Camí.


La presència de Súria en la campanya ‘Barris Antics, compra i guanya' és impulsada per l'àrea de Promoció Econòmica. Els vals de descompte es van oferir amb la col·laboració de la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial.

Els establiments i serveis suriencs participants en la darrera edició van ser els següents: Comestibles Cal Gal, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria.

La campanya és impulsada en el conjunt de Catalunya per la xarxa Barris Antics amb Projectes, amb el suport dels ajuntaments participants, les quatre Diputacions catalanes i la Generalitat.

Entre la trentena de municipis que van prendre part en la darrera edició de la campanya es troben Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Lleida, Manresa, Roda de Ter, Solsona, Torelló i Tortosa.

 

Participació