La Coral Escriny de Santpedor ultima els assajos de «Lux et Pax» que presentarà al concert de Nadal

Ja hi ha les entrades a la venda per als concerts del dia 25 de desembre i 12 de gener

La coral Escriny prepara el seu concert de Nadal
La coral Escriny prepara el seu concert de Nadal | Coral Escriny
Redacció
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:08h
Amb un doble concert a capella titulat Lux et Pax, la Coral Escriny de Santpedor, dirigida per Marc Reguant, tornarà a omplir l'Auditori del Convent de Santpedor per Nadal. Aquests dies la Coral ultima els assajos del doble concert que oferirà els propers dies 25 de desembre a les 22 h i 12 de gener de 2020 a les 19 h. 

La Coral Escriny que l'any passat per Nadal va celebrar el seu 50è aniversari i que ha interpretat recentment el Requiem de Mozart o La Passió segons Sant Marc de Bach, ha optat ara per recuperar la modalitat de concert a capella i sota el títol de Lux et Pax oferirà una primera part amb un conjunt de peces d'autors que van del segle XIX fins als nostres dies i que, tant pel text com per la música, connecten amb escenaris lluminosos i de pau. La segona part, emmarcada en un caire nadalenc, presentarà harmonitzacions que han fet  compositors del segle XX de nadales populars, i versions musicals de poemes de la mateixa  temàtica d'autors catalans. Un bloc de peces que vol reivindicar, d'una banda, la bellesa  de les melodies populars de la nostra tradició i el llegat de compositors catalans contemporanis.

Ja s'han posat a la venda les entrades al preu de 10 euros (8, per als infants) a les llibreries L'Horitzó i Timbaler de Santpedor i a internet.
Arxivat a