Detinguts dos joves per robar en una farmàcia de Manresa

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dijous al centre de la ciutat

NacióManresa
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 15:11h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut, aquesta matinada de dijous, 5 de desembre, dos joves de 23 i 27 anys, veïns de Manresa, a qui imputen el presumpte delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc a 2/4 de 5 [de la matinada], quan una persona ha trucat al 092 alertant que havia vist uns joves que forcejaven la porta d'una farmàcia del Passeig de Pere III i que, després, havien fugit corrents. El testimoni ha facilitat una descripció molt acurada dels individus en qüestió, que incloïa detalls molt concrets sobre l'aspecte, vestimenta i calçat.

Amb aquestes dades, els agents que patrullaven per aquella zona de la ciutat van començar a fer una recerca. Al cap d'una estona van localitzar, al carrer Guimerà, dos joves que coincidien exactament amb la descripció facilitada. Després d'identificar-los i escorcollar-los van trobar-los diverses eines (un bufador de gas, un tornavís i llums frontals), que són les que s'usen habitualment per forçar panys.

Un cop es va verificar que la porta de la farmàcia en qüestió havia estat forçada, els agents van detenir els dos individus.