Sobrerroca lliura a l'escola Oms i de Prat una pissarra interactiva d'última generació

Com a centre guanyador de la darrera campanya de llibres de text

Lliurament de la pissarra a l'escola Oms i de Prat
Lliurament de la pissarra a l'escola Oms i de Prat | Sobrerroca
Redacció
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:32h
La llibreria Sobrerroca ha obsequiat com a centre guanyador de la darrera campanya de llibres de text el col·legi Oms i de Prat de Manresa amb una pissarra electrònica Clevertouch V-Series de 65", que ofereix nous recursos als mestres i alumnes per millorar el seu aprenentatge amb les eines tecnològiques d'avantguarda. 

D'aquesta manera, Sobrerroca reforça el concepte de partner que té amb la majoria de centres educatius del Bages. "Volem estar presents al màxim de centres possible, ajudar-los i posar-los facilitats alhora d'adquirir material escolar, o les eines tecnològiques necessàries per donar una educació eficaç, entretinguda i actual", comenta Sílvia Gratacós, responsable de l'entitat. "En els temps que ens movem volem donar valor al fet de ser una empresa d'aquí que sempre s'ha preocupat pels centres educatius de la comarca", afegia. 

Per l'any 2020 l'estratègia de l'empresa en l'àmbit educatiu es reforça amb l'increment de canals de comunicació, la dedicació d'una persona específicament per a l'atenció al centres docents i el manteniment de l'oferta en materials, llibres i eines tecnològiques dirigides a l'ensenyament.

Així mateix, Sobrerroca ja està treballant en la nova edició de la Fira Escolar, esdeveniment en el qual es presenten nous materials i propostes didàctiques dels proveïdors més importants. "Competim diàriament amb les grans multinacionals i empreses com Amazon en preu i servei, i això ens obliga contínuament a ser més creatius, més propers i més innovadors, però les empreses d'aquí han de ser les que han d'apostar per les empreses locals de la mateixa manera que nosaltres intentem preocupar-nos d'elles", explica Sílvia Gratacós. 

La nova campanya inclourà sorteigs, descomptes i promocions que faran més atractiva l'oferta de Sobrerroca i amb el qual es pretén entrar en una relació de simbiosi amb els diferents centres educatius de la comarca.