«Tota la veritat», el llibre d'investigació que destapa els secrets del Procés, es presentarà a Manresa

Serà el dimecres 11 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, i comptarà amb la presència dels periodistes Marc Martínez Amat i Neus Tomàs

Autors del llibre Tota la veritat (Ara llibres)
Autors del llibre Tota la veritat (Ara llibres) | Xavier Jubierre
NacióManresa
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:52h
El dimecres dia 11 de desembre, la llibreria Parcir de Manresa acollirà la presentació del llibre Tota la veritat. La crònica definitiva dels dies decisius del procés, un treball d'investigació periodística publicat per Ara Llibres i dut a terme per sis professionals de diversos mitjans de comunicació que destapa alguns dels secrets més ben guardats al voltant del referèndum de l'1 d'octubre.

Qui va intentar mediar durant el Procés? Quin va ser el paper de Julian Assange? Què hi havia darrera la tempestuosa relació entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, o de la transcripció del discurs de proclamació de la República que Puigdemont havia de llegir el 10 d'octubre (i que, curiosament, havia escrit Quim Torra) i que mai es va arribar a llegir?Aquests són alguns dels interrogants que intenten resoldre Ferran Casas, subdirector de NacióDigital, Roger Mateos (Efe), Neus Tomàs (eldiario.es), Gerard Pruna (Ara), Odei A. Etxearte (Vilaweb) i Marc Martínez Amat (Rac1), els autors de la publicació.

La presentació a la capital del Bages començarà a dos quarts de vuit del vespre i comptarà amb les intervencions de Marc Martínez Amat i Neus Tomàs, i amb la presència del president de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Enric Badia, com a moderador.